S. Fabrica de Pulberi S.A. Fagaras


Anunt public


Data publicarii: 27.10.2021

Societatea Fabrica de Pulberi Fagaras S. A. cu sediul în Fagaras str. Extravilan nr.1 CUI RO21727401 organizeaza selectie de oferte în vederea desemnarii expertului indepedent care va întocmi documentatia si monitorizarea în vederea restructurarii obligatiilor fiscale pe baza O.G. 6/2019. Se vor accepta oferte însotite de dovada întocmirii si acceptarii de catre cel putin un expert care semneaza cel putin pentru 2 planuri de restructurare aprobate pentru societati cu cifra de afaceri mai mare de 3000 mii lei. Documentatia va fi predata în maxim 30 de zile de la contractare.

Data publicarii: 11.05.2021

„Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru functionarea instalatiei: FABRICARE HEXOGEN SI RECONCENTRARE ACIZI si activitati conexe IED si non-IED, amplasata in jud. Brasov, municipiul Fagaras, str. Extravilan, nr. 1, operator S. FABRICA DE PULBERI S.A., activitati incadrate conform Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, Anexa nr. 1 la punctul 4.6. Producerea de explozivi, desfasurata la punctul de lucru din jud. Brasov, municipiul Fagaras, str. Extravilan, nr. 1.

Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunite in data de 14.04.2021 in format exclusiv electronic.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Municipiului Fagaras si la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro., a Primariei Orasului Fagaras si a titularului de activitate.

Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data primului anunt public”.

(c) S Fabrica de Pulberi SA 2015, All rights reserved.