S. Fabrica de Pulberi S.A. Fagaras


Anunt public


Data publicarii: 11.05.2021

„Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru functionarea instalatiei: FABRICARE HEXOGEN SI RECONCENTRARE ACIZI si activitati conexe IED si non-IED, amplasata in jud. Brasov, municipiul Fagaras, str. Extravilan, nr. 1, operator S. FABRICA DE PULBERI S.A., activitati incadrate conform Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, Anexa nr. 1 la punctul 4.6. Producerea de explozivi, desfasurata la punctul de lucru din jud. Brasov, municipiul Fagaras, str. Extravilan, nr. 1.

Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunite in data de 14.04.2021 in format exclusiv electronic.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Municipiului Fagaras si la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro., a Primariei Orasului Fagaras si a titularului de activitate.

Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data primului anunt public”.

(c) S Fabrica de Pulberi SA 2015, All rights reserved.